Mikään ei ole kiireisenä arkena parempaa, kuin saada nopeasti aikaan ravitseva ateria, joka on samaan aikaan äärettömän herkullinen ja vielä terveellinenkin. Tämä helppo ja erittäin ruokaisa ranskalainen maalaissalaatti valmistuu alta aikayksikön. Siinä tärkeimpänä proteiininlähteenä löytyy kananmunaa ja herkullinen pekoni viimeistelee makuelämyksen.

Herkullinen yrtti-kermaviilikastike raikastaa mukavasti kokonaisuutta.

Ranskalainen maalaissalaatti

Vaikeustaso:BeginnerValmisteluaika: 10 minuuttiaKypsennysaika: 15 minuuttiaKokonaisaika: 25 minuuttiaAnnoksia:4 annosta Suositeltu vuodenaika:Available

Tarvitset

  • Yrtti-kermaviilikastike

Valmistusohjeet

  1. Laita vesi ja kananmunat kattilaan. Keitä munia 7 minuuttia kiehuvassa vedessä ja jäähdytä kylmän veden alla. Kuori munat ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Valmista kastike. Kumoa kermaviili kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku lehtipersiljaa. Mausta kastike suolalla, pippurilla, sokerilla ja sinapilla.
  3. Huuhtele kurkku ja tomaatit sekä leikkaa ne kuutioiksi. Huuhtele ja valuta maissi.
  4. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Mausta öljyllä, viinietikalla, suolalla ja pippurilla.
  5. Nosta pekoniviipaleet kylmälle pannulle, kuumenna ja kypsennä rapeiksi. Valuta hetki talouspaperin päällä.
  6. Kokoa annos: nosta lautasen pohjalle salaattia. Lisää sitten tomaatit, kurkut ja maissi. Nosta lopuksi päälle kananmunalohkot ja pekoniviipaleet. Viimeistele yrtti-kermaviilikastikkeella. Nauti!
Avainsanat:ranskalainen, salaatti, pekoni, kananmuna
Ranskalainen maalaissalaatti valmistuu helposti ja nopeasti.