Ranskalainen maalaissalaatti

Vaikeustaso: Helppo Valmisteluaika 10 minuuttia Kypsennysaika 15 minuuttia Kokonaisaika 25 minuuttia Annoksia: 4 Suositeltu vuodenaika: Sopii joka vuodenaikaan

Tarvitset

Yrtti-kermaviilikastike

Valmistusohjeet

    1. Laita vesi ja kananmunat kattilaan. Keitä munia 7 minuuttia kiehuvassa vedessä ja jäähdytä kylmän veden alla. Kuori munat ja leikkaa lohkoiksi.

  1. Valmista kastike. Kumoa kermaviili kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku lehtipersiljaa. Mausta kastike suolalla, pippurilla, sokerilla ja sinapilla.

  2. Huuhtele kurkku ja tomaatit sekä leikkaa ne kuutioiksi. Huuhtele ja valuta maissi.

  3. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Mausta öljyllä, viinietikalla, suolalla ja pippurilla.

  4. Nosta pekoniviipaleet kylmälle pannulle, kuumenna ja kypsennä rapeiksi. Valuta hetki talouspaperin päällä.

  5. Kokoa annos: nosta lautasen pohjalle salaattia. Lisää sitten tomaatit, kurkut ja maissi. Nosta lopuksi päälle kananmunalohkot ja pekoniviipaleet. Viimeistele yrtti-kermaviilikastikkeella. Nauti!

Avainsanat: ranskalainen, salaatti, kananmuna, pekoni, helpot reseptit

Kokeilitko reseptiä?

Postaa annoksestasi kuva Instagramissa ja tägää #sebstyleblog @sebstyleblog